Dineren met Status is een viering van internationale contacten en kennis rond gastvrijheid, eetgewoonten, cultuur en tradities van de hele wereld. Wij staan voor lekker, gezond, kleurrijk, betaalbaar, lokaal, duurzaam en zelfgemaakt eten.

Dineren met Status spreekt mensen met vluchtelingen achtergrond en/of geestelijke gezondheidsproblemen aan op hun kennis en creativiteit. Gezamenlijk koken levert unieke ontmoetingen, inzicht en leermomenten op en ondersteunt een gevoel van eigenwaarde.

Mensen, die gevlucht zijn hebben ideeën, willen initiatief tonen, werk verrichten, ondernemerschap laten zien, netwerken vormen en een gewaardeerd onderdeel van de samenleving zijn. In de huidige asielopvang overheersen afwachten en passiviteit, waardoor menselijk en sociaal kapitaal verloren gaat.

Dineren met Status zorgt ervoor dat vluchtelingen ondernemerschap kunnen tonen, activiteiten kunnen ontplooien, hun kwaliteiten benutten en talenten verder ontwikkelen. Hierdoor leveren zij een bijdrage aan de Nederlandse samenleving en maken een begin met het opbouwen van een nieuwe toekomst. Hier of elders.

Het ziet er elke keer bijzonder en aantrekkelijk uit met dank aan de culinaire kunstenaars.

Gasten genieten van lekkernijen en proeven een bijzondere sfeer & aandacht.

Dineren met Status maakt een betekenisvol en langdurig verschil in het leven van mensen van de hele wereld. Het belangrijkste ingrediënt van Dineren met Status ben jij!

Neem voor meer informatie contact op met Sandra, via sandra@inspiratie-inc.nl

IMG_9927

Onze aanbod van hapjes en tapenades uit de hele wereld

Dineren met Status biedt krokante, smeuïge, pikante, kruidige, frisse, romige, luxueuze, geraffineerde en spectaculaire hapjes.

  • voor bij een borrel met alleen je beste vrienden
  • voor een groots feest
  • te serveren als amuse voor een sfeervolle maaltijd
  • om een indrukwekkend buffet mee samen te stellen
  • voor een anders-dan-anders picknick
  • om kinderen mee te verwennen
  • die gasten zelf kunnen afmaken tijdens een gourmetparty

Mede mogelijk gemaakt door:

Triodos Foundation
deleukstetaartenshopalmerelogo